pixelplus logo
pixelplus logo
Кои сме ние

За нас

Нашата главна цел е да помогнем на клиентите ни да изградят силно онлайн присъствие. Измерваме успеха си чрез постигането на вашия успех. 

Подобряваме дигиталния свят, като предоставяме иновативни, персонализирани и висококачествени услуги, които помагат на нашите клиенти да постигнат измерим успех и растеж.

Нашата визия е да бъдем катализатор за иновации и креативност, като изграждаме стойностни и трайни връзки с нашите клиенти.

В PixelPlus вярваме в силата на креативността и иновациите в дигиталния свят. Ние сме екип от страстни професионалисти, специализирани в областта на уеб дизайна, SEO Оптимизацията, социалните медии, съдържанието и онлайн рекламата. С повече от 5 години опит и преданост към нашата работа, сме готови да ви помогнем да постигнете големи успехи в дигиталната сфера.

С PixelPlus вие ще получите индивидуален подход и персонализирани решения, готови да превърнат вашата визия в реалност. От създаването на уебсайт до преминаването към онлайн маркетинг, ние сме тук, за да ви подкрепим на всеки етап от вашето дигитално развитие.

Имате идея? Нека я обсъдим!

0 +
Консултации
0 +
Завършени проекта
0 %
Доволни клиенти
0 +
Години опит