pixelplus logo
pixelplus logo
Услуги

Изработка на уебсайт

Защо да изберете
тази услуга?

Защо бизнесът ви се нуждае от собствен уебсайт? Това не е просто една виртуална визитка, а врата към безгранични възможности. Вашият уебсайт е лицето на вашия бизнес! Той е витрината, в която се излагат вашите уникални продукти и услуги, и магнитът, който привлича нови клиенти. Но това не е всичко! Уебсайтът работи без почивка, за да увеличи видимостта ви, да улесни връзката с клиентите и да изгради доверие с тях!

web design icon
Модерен
ДИЗАЙН

Привлекателен и функционален дизайн, който впечатлява и улеснява потребителите.

seo target
Оптимизация
ЗА ТЪРСАЧКИ

Уебсайт, който се появява в търсачките и привлича посетители.

responsive
Мобилна
СЪВМЕСТИМОСТ

Придайте приоритет на мобилното устройство с адаптивен дизайн.

page speed
Бързо
ЗАРЕЖДАНЕ

Безпроблемно зареждане за подобрено потребителско изживяване.

За
УСЛУГАТА...

service contain
Какво включва?
  • Планиране и анализ
  • Регистрация на домейн и хостинг (ако клиентът не разполага със свои)
  • Уеб дизайн
  • Уеб разработка
  • Мобилна оптимизация
  • Тестване
  • Базова SEO оптимизация
  • Безплатна 30-дневна поддръжка
service description
Описание на услугата

Да бъдете видими онлайн е от решаващо значение в днешния свят, а ние сме тук, за да превърнем вашето уеб присъствие в истинско майсторство. Нашата услуга за "Изработка на уебсайт" представлява един прецизно изпълнен процес, който ще привлече, убеди и задържи вашата аудитория.

Нашите уеб дизайнери и разработчици съчетават креативност с функционалност, за да създадат уебсайт, който не само ще впечатлява със своята визия, но и ще предлага безупречно потребителско изживяване. В началото на проекта ще обсъдим вашите цели и изисквания, за да разберем как точно можем да представим вашия бранд в онлайн пространството.

Всеки елемент на уебсайта ще бъде проектиран с цел да улесни потребителите в търсенето. Високата ни степен на персонализация ще гарантира, че уебсайтът ви отразява точно това, което предлагате на клиентите си.

Но създаването на уебсайта ви е само началото. Ще се уверим, че вашият уебсайт е оптимизиран за търсачките (SEO), за да гарантираме неговото добро позициониране в резултатите от търсачките. Това ще ви помогне да бъдете открити от потенциални клиенти и да увеличите вашата онлайн аудитория.

Ще ви предоставим и достъп до администраторския панел на уебсайта, за да можете лесно и бързо да управлявате съдържанието и информацията в него. Всичко това се случва в рамките на срокове, които се спазват стриктно, без да правим компромиси с качеството.

Имате идея? Нека я обсъдим!

Как протича
процесът на работа?

Вашите Изисквания

Събираме информация за вашите изисквания, цели и спецификациите на проекта

План за действие

Планираме и правим оценка на уебсайта, включително определяме структурата, дизайна и функционалността му.

Изработка на уебсайта

Изработваме уебсайта, тестваме всяка една функционалност и съвместимостта на различните устройства.

Публикуване + Обучение

Публикуваме уебсайта да бъде видим за всеки един потребител и изготвяме обучение, с което вие ще можете лесно да го управлявате.

Често Задавани
въпроси

Колко ще струва изработката на уебсайт?

Цената за изработка на уебсайт зависи изцяло от сложността на уебсайта, неговият дизайн, както и функционалността, която ще има. За да получите цена за вашия проект, може да направите запитване още сега!

Колко време е необходимо за изработката на уебсайт?

Времето за изработка зависи от много фактори. След изготвянето на план за действие, Вие ще получите точния срок за изпълнението на проекта. За изработката на един стандартен уебсайт в повечето случаи са нужни около 14 работни дни.

Нужна ли ми е поддръжка на уебсайта след неговото изработване?

Когато сте онлайн, вашето присъствие трябва да бъде перфектно функциониращо и винаги актуално. Ние разбираме колко важно е да се грижите за вашия уебсайт и да предлагате на потребителите си безупречно изживяване. Затова предлагаме услугата "Поддръжка на уебсайт". Тя не е задължителна, но е силно препоръчителна, за да може вашият уебсайт да функционира непрекъснато. Независимо дали става въпрос за актуализация на съдържание, добавяне на нови функции, оптимизация на скорост или решаване на възникнали проблеми.

Подобни
услуги

Изработка на онлайн магазин
Поддръжка на уебсайт
Надграждане на уебсайт