pixelplus logo

дигитална агенция pixelplus

СЪЗДАВАМЕ модерни САЙТОВЕ, КОИТО продават!

Ние ще изградим един модерен, привлекателен и функционален уебсайт, който не само ще привлича посетители, но и безпроблемно ще продава твоите услуги или продукти.

КАКВО ИЗГРАЖДАМЕ

Как можем да ти помогнем?

След като се запознаем с твоя бранд, ние ще изработим персонализиран уебсайт, който ще привлече вниманието на клиентите ти и без усилие ще ги насочи в правилната посока! Ние можем да ти създадем:

ПРЕДИМСТВА

Какво ще получиш?

В началото на проекта ще обсъдим твоите цели и изисквания, за да разберем как точно можем да представим твоя бранд в онлайн пространството и той да може да привлича нови клиенти. Ние ще се погрижим за:

Привлекателен и функционален дизайн

Твоят сайт ще има дизайн, който впечатлява и улеснява потребителите.

Уебсайт, който привлича посетители

SEO оптимизиран уебсайт, който се появява в търсачките и привлича нови посетители.

Приоритет на мобилното устройство

Уебсайтът ти ще има адаптивен дизайн, с помощта на който потребителите ще се ориентират лесно!

Бързо зареждане

Бърза скорост и безпроблемно зареждане на сайта с цел подобрено потребителско изживяване.

Лесно управляване на сайта

Ние ще включим обучителни видеа след завършване на уебсайта, с помощта на които ти лесно ще го управляваш.

Бърза изработка на сайта

За изработката на един стандартен уебсайт ще са ни нужни не повече от 10 работни дни.

КАК РАБОТИМ НИЕ

Лесен процес на работа

01.

Безплатна Консултация

Провеждаме разговор, в който събираме информация за твоите изисквания, цели и спецификациите на проекта.

02.

Изготвяне на оферта

Изготвяме оферта на база сложността на уебсайта, неговият дизайн, както и функционалността, която ще има.

03.

Изработка на уебсайта

Изработваме уебсайта, тестваме всяка една функционалност и съвместимостта на различните устройства.

04.

Публикуване + Обучение

Публикуваме уебсайта да бъде видим за всеки един потребител и изготвяме обучение, с което ще можете лесно да го управлявате.

Запази разговор с нас!

ЗАЩО PIXELPLUS.BG

Защо да изберете нас?

ДРУГИТЕ АГЕНЦИИ

НИЕ

КЛИЕНТИТЕ НИ

Част от нашите клиенти

GRAND Market

Онлайн магазин за домашни и градински аксесоари, инструменти и електроника, предлагащ богато разнообразие качествени продукти.

село Белащица

Онлайн магазин за домашни и градински аксесоари, инструменти и електроника, предлагащ богато разнообразие качествени продукти.

Sugar Land

Уебсайт за дамски и детски дрехи, козметика, играчки, книги, аксесоари за дома, декорации и подаръчни комплекти

Elan Hair Boutique

Елън Хеър е онлайн магазин за екстеншъни за коса. Неговата основна цел е да предлага качествени удължения от естствена коса.

Angelov Films

Иван Ангелов – Видеограф и фотограф, който предлага пълен набор от видео и фото услуги независимо дали става въпрос за сватба, кръщене, абитуриентски бал или реклама.

ОТЗИВИ

Какво казват нашите клиенти

Често задавани въпроси

Цената за изработка на уебсайт зависи изцяло от сложността на уебсайта, неговият дизайн, както и функционалността, която ще има. За да получите цена за вашия сайт, може да запазите консултация още сега!

Времето за изработка зависи от много фактори. След изготвянето на план за действие, Вие ще получите точния срок за изпълнението на проекта. За изработката на един стандартен уебсайт в повечето случаи са нужни оне повече от 10 работни дни.

Когато сте онлайн, вашето присъствие трябва да бъде перфектно функциониращо и винаги актуално. Ние разбираме колко важно е да се грижите за вашия уебсайт и да предлагате на потребителите си безупречно изживяване. Затова предлагаме услугата „Поддръжка на уебсайт“. Тя не е задължителна, но е силно препоръчителна, за да може вашият уебсайт да функционира непрекъснато. Независимо дали става въпрос за актуализация на съдържание, добавяне на нови функции, оптимизация на скорост или решаване на възникнали проблеми. 

Да, нашата агенция предлага услуги за редизайн на съществуващи уебсайтове. Ако имате нужда от обновяване на вашия уебсайт, подобряване на визията му или добавяне на нови функционалности, ние можем да ви помогнем.

Да, ние ще ви предоставим обучителни видеа и достъп до контролния панел, чрез който можете лесно да редактирате текст, изображения и други елементи на уебсайта си.

Да, нашата агенция има опит в създаването на многоезични уебсайтове. Ние можем да ви помогнем да разработите уебсайт, който да бъде достъпен на различни езици и да се преведе според вашите нужди.

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

След като се запознаем с твоя бранд, ние ще изработим персонализиран уебсайт, който ще привлече вниманието на клиентите ти и без усилие ще ги насочи в правилната посока!

ЗА НАС

Кои сме ние?

PixelPlus е дигитална агенция, фокусирана върху изграждането на фирмени сайтове, онлайн магазини, блогове, персонални и портфолио уебсайтове. С повече от 5 години опит и преданост към нашата работа, ние сме готови да ви помогнем да увеличите вашите клиенти в дигиталната сфера.

80+

Завършени проекта

5+

Години опит